AdiLa & AzHaR SelamAnyA..!!

My photo
TaiPinG, PeRaK, Malaysia
Kerja aku Hari2 Buat Account.. jemu jugak.. kalaula dpt buat bnda lain kan best..huhuhu.. Dpt Wat Side IncomE apa2 pun best gak..;) Bestnyer idup nie!!

Sunday, December 20, 2009

Sabtu.. 19.12.2009

Sabtu ritu aku letey gla la.. ye la lik keja kui 1(hlfday) pehtu p knduri Hamidah…eheheh.. kwn aku wktu sek men dolu2. time aku smbg blaja still cntct dia.. tp lama2 dah lost.. jrg2 jumpa.. pehtu tunang pun x kabo..dgr dr org jew.. tnya lak xnk ngaku.. sabo jer la.. tup2 dgr nk kwen dah.. sbln sblum kwen dia g tau aku.. eheheh.. ha nie la gmbo time dia kwen.. ha cik Yune tue plak tiap kndurinye dia ado.. knduri dia nt aku xtau la kalu x suma mmbe p apa dia kta.hik3…(jgn mare yer Yune..)





Ha pastu ptg nya pas blik dr kenduri, aku pun wat la apa yg aku plan ngn hubby nk mkn..hik3.. Macaroni, Koktel, & Chicken Chop blck pper.. ayam tue aku dah perap jumaat mlm..uhuhuhu.. smgt gler la..
Aku mula msk tue lam kui 4 abis kat kui 7 la..maunya x.. 1stime wat.. pehtu mcm2 lak tue menu nya.. sampe x abis la.. punya kenyng!! Aku bg cik PAH mkn.hak3..
Wlupun x menarik aku still uplod gak kat cni..:)








2 comments:

  1. wahhh..pandainyer dia masak....hehehhe..wei ni hamidah bdk sek kite dl ker...?

    ReplyDelete
  2. yep!! hamidah bdk sek kita..ehehe

    ReplyDelete